Om os

Woodmonkey sælger træ til hobby. Og arbejder med træ. Og elsker træ! Jeg beskæftiger mig mest med hårdttræ, fra dansk ask og eg over amerikansk valnød til eksotiske sorter som padauk, citrontræ og purple heart. Fra det lyseste ahorn over strålende gult citrontræ, rødt red heart og lilla amarante til det sorteste ibenholt og røget eg og ask. Dertil kommer alt det værktøj, vi skal bruge for at få det perfekte resultat ud af den udvalgte træklods.

 

Hobbytræ

Træ er min hobby, og derfor sørger jeg for, at du kan købe hobbytræ i lige de mål og mængder, du har brug for. Og fordi en hobby ikke altid kan udføres fra 8-16, kan du også købe hobbytræ og værktøj, hvis du kommer forbi værkstedet i Kværndrup om aftenen. Bare ring i forvejen, så jeg har tid til at fortælle fruen, at jeg går i værkstedet (som om hun ikke ved det).

 

Aben i træet

Woodmonkey hedder i virkeligheden Martin. Jeg fik mit første værksted som 5-årig og har siden udviklet en kærlighed til værktøj, som kun overgås af min kærlighed til min søn. (Nej, vent - jeg er faktisk ret glad for mine Festool-boremaskiner ...). Min hobby er alt, der kan laves med hænderne, og der er noget helt særligt ved træ. Jeg tilbringer hovedparten af min tid med at arbejde - professionelt eller på hobbyplan - og glæden ved at skabe er lige stor hver gang. Derfor leder jeg også altid efter den bedste løsning og de bedste materialer. Det er den stræben, der har fået mig til at starte Woodmonkey.dk, så andre hobbysnedkere, trædrejere og værktøjsentusiaster har et sted at gå hen, der tilbyder mere end et standard-byggemarked, når det gælder hobbytræ og det værktøj, man skal bruge til det.

 

Jeg glæder mig til at høre om dine hobbyprojekter og hjælpe dig med at finde det bedste træ til dit formål.

Bestil træ

Jeg har ikke alle slags træ på lager - men jeg kan skaffe det meste træ til hobbybrug, hvis du bestiller.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.